- hvorfor betale mere, når det halve er nok.....


Det drejer sig om ......

.... ikke sandt?

- kreative ideer til et moderne IT-miljø

Samarbejdspartner til kørende edb-projekter søges
- ring for oplysninger på tlf. 22326102

Programmering
(HTML-ASP)

Fast lavpris på WEB-Design og
komplet virksomhedsprofilering
i tekst og fotos.

WEB-præsentationer – Fotooptagelser – CD-lagring af fotos/lyd


TALLUX Økonomistyring er et komplet økonomiprogram med integreret fakturerings-, bogholderi- og sagsstyringsmodul (time-sagsregnskab/entrepriseregnskab) samt budgetsimulering. Foreningsvenlig abonnement- og kontingentopkrævning mv. Et letforståeligt program på dansk, der gør det sikkert og nemt at få overblik over virksomhedens økonomi, moms og fakturering. Programmet er internetbaseret og kræver ingen programinstallation. Der er indbygget supportfunktion, der gør det epokegørende nemt at få hjælp undervejs.
Du har altid den seneste programversion til rådighed og TALLUX er trods alle fordelene et billigt og godt alternativ til de dyre og indviklede prgrammer med dyre opdateringsabonnementer.
Prøv en gratis og uforpligtende prøveperiode før du beslutter dig - på www.tallux.dk.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger på tlf. 22326102.

Med TALLUX Energistyring er du rustet til at klare de opgaver som Energistyrelsen pålægger dig som indehaver eller administrator af en større ejendom for at effektivisere og økonomisere med energiforbruget. 100% automatiseret rapportering af energiforbruget hos de enkelte beboere. Et vigtigt og meget besparende værktøj for ejendommens energikonsulent og administrator.
Prøv gratis og uforpligtende DEMO-programmet før du beslutter dig - på TALLUX-Energi.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger på tlf. 22326102.

VIP-Messenger er et nemt og smart internetbaseret meddelelsesprogram med indbygget aftalekalender og påmindelsesfunktion, SMS-gateway, stempelur og fraværsregistrering (feriekalender). Et letforståeligt program på dansk, der gør det nemt at få afleveret vigtige beskeder uden at skulle bruge tid ved telefon, mail eller forstyrrende samtaler. Via internetbrowseren har du kontakt til hele din omverden, og du kan modtage og sende beskeder på få sekunder. Samtidigt er VIP-Messenger optimalt for chefen, når han skal have hurtig kontakt til medarbejderne, og for telefondamen, der lynhurtigt og nemt kan få afleveret telefonbeskeder til alle i virksomheden. En billig løsning på alle virksomheders interne kommunikationsproblemer. Programmet kan tillige betjenes fra mobiltelefoner.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger og demonstration på tlf. 22326102.
Prøv DEMO på www.beskedcenter.dk/demo

VIP-Kuvert er et nemt og smart internetbaseret udkriftsprogram til konvolutter. Et uundværligt program på dansk, der gør udskrivning af kuverter til en leg. Masseudskrivning af konvolutter med et enkelt klik. Nem og hurtig tilføjelse af nye adresser. Et utroligt tidsbesparende program, der samtidigt sikrer præsentable og letlæselige kuverter. VIP-Kuvert kræver ingen besværlig installation men kan straks bruges af alle i virksomheden.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger og demonstration på tlf. 22326102.
Tilmelding og gratis DEMO på www.beskedcenter.dk/kuvert

VIP-Budget er et gratis værktøj, som du kan spare penge ved at bruge. Et uundværligt værktøj i dagligdagen, når du skal have overblik over din økonomi. Det er gratis og selvfølgelig helt anonymt.
Opret dit budget allerede nu på www.beskedcenter.dk/budget

Hold styr på hele familien og slægten gennem flere generationer med det danske internetbaserede
program , VIP-Dage - et prisbilligt og let forståeligt program, der er velegnet til slægtsforskning m.v.
Få også dit eget chatprogram - VIP-Chat - og chat i fred og ro med venner og familie.
Læs mere om programmerne, som også kan bestilles HER eller på tlf. 22326102.

Spar mange penge ved at holde dit møde på internettet. Et letforståeligt program på dansk giver dig og dine kolleger, samarbejdspartnere, kunder over hele verden en mulighed for at skrive sammen på internettet, samtidig med at I kan dele og udveksle dokumenter, tegninger mv. VIP-DirectMeeting er en prisbillig løsning i forhold til TDC's og andres lignende programmer. Møderum kan oprettes med kort varsel. Programmet er forresten også særdeles velegnet til fjernundervisning.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger og demonstration tlf. 22326102.

Mangler du respons fra din kunder? Med VIP-Query kan du spare mange gode danske kroner til markedsanalyser, idet dette program arbejder helt for sig selv. Du opretter selv dine spørgsmål og/eller afstemninger, og lader så dine kunder besvare spørgsmålene over en periode. Du får en utrolig værdifuld viden om hvordan DIN virksomhed kan gøre det bedre. Oprettelsen varer højst 15 min. og du er klar til evalueringen.
Kontakt ANPdata & WEBdesign for nærmere oplysninger og demonstration tlf. 22326102.