Velkommen til BANKOSPILLET
Copyright: »ANPdata & WEBdesign« 2010

VIP-Banko fra ANPdata er for alle spilleglade folk, såvel børn som voksne. Spillet kan gratis benyttes til morskab - og der udloves ingen gevinster eller sidemandsgevinster :)

Midt på forsiden er der angivet en liste med de spillere der spiller i øjeblikket. Spillet er aldrig optaget, så man kan rolig logge på, selvom der allerede er andre der spiller.
Nederst på forsiden er angivet de tider, som registrerede spillere har book'et. I rullelisten kan man se alle de oprettede tider. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at der dukker nogen op på de angivne tidspunkter.

For at deltage skal man blot angive et navn på forsiden. Der skal kun angives kode, såfremt man er registreret bruger (se SIDE 2) eller spiller i en lukket Fællesgruppe (se SIDE 3). Der kan spilles med én plade, som vælges i forbindelse med, at man logger på BANKOspillet.

En af spillerne bliver automatisk udnævnt til 'Opråber'. Når alle er klar, skal denne spiller starte spillet ved at klikke på den grønne knap øverst til højre.

Når tallene udråbes, hvilket sker automatisk, når spillet er sat i gang, gælder det om at klikke på de tal på spillepladen, som matcher de udråbte tal, der vises øverst på siden. Når man får BANKO gælder det om hurtigst muligt at klikke på hammeren, som vises til højre for spillepladen.

Der er muligt for Opråberen at sætte spillet på pause, hvis der skulle blive behov for det. For at forlade spillet skal der klikkes på knappen 'SLUT'

Spillerne har mulighed for at skrive til hinanden i chatten, som vises under spillepladen. Det øverste felt viser de skrevne beskeder, og i det nederste felt kan alle skrive nye beskeder. Emoticons kan anvendes: ;) :) o) -) :(

Registrerede brugere - se SIDE 2     LUK